Wonen in Nijmegen

Lentse Pracht ligt in een uniek stukje Nijmegen. Om precies te zijn: in het mooie en waterrijke gebied tussen de Waal en Lent. Uw prachtige, hoogwaardige woning ligt op minder dan 10 minuten fietsafstand van het centrum van Nijmegen. En met het station Lent op loopafstand bent u ook snel in Arnhem of reist u door naar een van de andere steden in de omgeving.
In Nijmegen ervaart u de rijkdom van een levendige historie die verweven is met de hippe boetiekjes in de winkelstraten. In de oudste stad van Nederland kunt u eindeloos shoppen, bijvoorbeeld in de Lange Hezelstraat. En vanaf de Waalkade wandelt u via wandelbrug de Ooypoort zo de strandjes op. Even verderop bereikt u via één van de drie stadsbruggen over de Waal het indrukwekkende Rivierpark. Trek gekregen? Hier is keuze genoeg om aan te schuiven bij één van de vele, verfijnde horecagelegenheden.
Wonen aan de Spiegelwaal
Lentse Pracht wordt de parel van de regio. Het project verrijst aan de noordoever van de Waal aan de overkant van het centrum van Nijmegen. Uw directe woonomgeving aan de Spiegelwaal wordt vormgegeven door prachtige natuur en een glooiend landschap met kronkelende dijken, heide, vennen en boomgaarden. Een sfeerrijk decor voor uw bijzonder stijlvolle woning.

PROJECT
LOCATIE