Lentse Pracht

Exclusief wonen in één van de 17 herenhuizen of geschakelde villa’s van Lentse Pracht. Dorps woongenot omringd door groen en water, maar ook met alles wat de binnenstad van Nijmegen te bieden heeft op loopafstand! 

De hoogwaardige herenhuizen en geschakelde villa’s staan op een plekje dat alles in zich heeft voor ultiem woongenot. Geniet van het buitenleven met kinderen of kleinkinderen, ervaar de schoonheid en het karakter van Lent, dat elk seizoen anders kleurt. Voel je verbonden met de omgeving. Met de sociale buurt waar jong en oud samen in elkaar opgaan.
Lentse Pracht ligt in een uniek stukje Nijmegen. Om precies te zijn: in het mooie en waterrijke gebied tussen de Waal en Lent. Lentse Pracht wordt de parel van de regio. Het project verrijst aan de noordoever van de Waal aan de overkant van het centrum van Nijmegen. Uw directe woonomgeving aan de Spiegelwaal wordt vormgegeven door prachtige natuur. In minder dan 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Nijmegen. En ervaart u de rijkdom van een levendige historie die verweven is met de hippe boetiekjes en winkels en een groot horeca aanbod waar u gezellig kunt borrelen en eten.

“Een uniek stukje Nijmegen waar rust en het stadsleven samenkomen.”
In Lentse Pracht wordt het exclusief wonen in royale herenhuizen en karakteristieke villa's gelegen aan de Spiegelwaal. Deze woningen gaan op in de ruimtelijke en natuurlijke omgeving. Hier geniet u van het buitenleven, van de rust en van het dorpse woongenot. Maar ook van alle faciliteiten die het sfeervolle en veelzijdige Nijmegen u te bieden heeft.

PROJECT
LOCATIE