Start verkoop Lentse Pracht Nijmegen

13
JAN
Kom op zaterdag 13 januari 2024 naar de start verkoop van de royale herenhuizen en karakteristieke villa's in plan Lentse Pracht Nijmegen! U bent van 11:00 tot 12:30 uur van harte welkom in restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk 28 in Bemmel. 

De hoogwaardige herenhuizen en geschakelde villa’s staan op een plekje dat alles in zich heeft voor ultiem woongenot. Geniet van het buitenleven met kinderen of kleinkinderen, ervaar de schoonheid en het karakter van Lent, dat elk seizoen anders kleurt. Voel u verbonden met de omgeving. Met de sociale buurt waar jong en oud samen in elkaar opgaan.

Start verkoop

De verkoop van de woningen gaat op zaterdag 13 januari a.s. officieel van start in restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk 28 in Bemmel, waar voldoende parkeergelegenheid is. U bent van 11:00 tot 12:30 uur van harte welkom om binnen te lopen en u uitgebreid te laten informeren door ons verkoopteam. Hierbij kunt u gelijk de verkoopdocumentatie en de prijslijst in ontvangst nemen. Ook wordt de inschrijving en toewijzing toegelicht. We ontmoeten u graag!

Bent u niet in de gelegenheid om naar de fysieke start verkoop te komen? Vanaf 13 januari 2024 13:00 uur treft u de verkoopinformatie ook op de projectwebsite www.lentsepracht-nijmegen.nl.

Inschrijving pre-sale
U kunt zich nog tot woensdag 10 januari 10:00 uur inschrijven voor de pre-sale op de projectwebsite. Een voorinschrijving geeft u voorrang bij de definitieve inschrijving! Let op, u dient zich voor de definitieve start verkoop nogmaals officieel in te schrijven en uw definitieve bouwnummerkeuze(s) te bevestigen. Neem bij vragen gerust contact op met de makelaar, we helpen u graag!

Hans Janssen makelaars 
St. Canisiussingel 19h | 6511 TE Nijmegen
T 024 324 42 44
nieuwbouw@hansjanssen.nl | www.hansjanssen.nl