Pre-sale Lentse Pracht Nijmegen

De verkoop van nieuwbouwplan Lentse Pracht in Nijmegen komt steeds dichterbij! Om geïnteresseerden alvast goed te informeren over de 17 nieuwbouwwoningen starten we, in aanloop naar de officiële verkoop, met een pre-sale. Ziet u zichzelf al wonen in een geschakelde villa of bent u juist geïnteresseerd in de herenhuizen? Maak dan nu tijdens de pre-sale alvast uw voorkeur(en) kenbaar. 

Een voorinschrijving geeft u voorrang bij de definitieve inschrijving!


Pre-sale Lentse Pracht
Vanaf heden vindt u op de projectwebsite www.lentsepracht-nijmegen.nl per woningtype en bouwnummer alle informatie die voorhanden is. Zo treft u de perceel- en woonoppervlaktes, de impressies, de plattegronden en een prijsindicatie. 

Hoe werkt het?
  • Maak een account aan op www.lentsepracht-nijmegen.nl onder het kopje 'Aanmelden'
  • Hierna kunt u uw voorkeuren aangeven voor een bouwnummer door op het hartje bij het bouwnummer te klikken 
Let op: Maak uw voorkeuren bij serieuze interesse zeker kenbaar! Uw voorkeur voor een bepaalde woning of woningtype wordt namelijk meegewogen in de toewijzing na de definitieve inschrijving. Maak uw interesse kenbaar voor woensdag 10 januari 2023 10:00 uur. 

Over Lentse Pracht
Het project bestaat uit 17 exclusieve herenhuizen en geschakelde villa’s waarvan er 14 beschikbaar zijn voor verkoop. De hoogwaardige herenhuizen en geschakelde villa’s staan op een plekje dat alles in zich heeft voor ultiem woongenot. Geniet van het buitenleven met kinderen of kleinkinderen, ervaar de schoonheid en het karakter van Lent, dat elk seizoen anders kleurt.

Lentse Pracht ligt in een uniek stukje Nijmegen. Om precies te zijn: in het mooie en waterrijke gebied tussen de Waal en Lent. Lentse Pracht wordt de parel van de regio. Het project verrijst aan de noordoever van de Waal aan de overkant van het centrum van Nijmegen.

Start verkoop op 13 januari 2024
Kom op zaterdag 13 januari 2024 naar de start verkoop van de royale herenhuizen en karakteristieke villa's in plan Lentse Pracht Nijmegen! U bent van 11:00 tot 12:30 uur van harte welkom in restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk 28 in Bemmel om binnen te lopen en u uitgebreid te laten informeren door ons verkoopteam. Hierbij kunt u gelijk de verkoopdocumentatie en de prijslijst in ontvangst nemen. Ook wordt de inschrijving en toewijzing toegelicht. We ontmoeten u graag!
 

Bent u niet in de gelegenheid om naar de fysieke start verkoop te komen? Vanaf 13 januari 2024 13:00 uur treft u de verkoopinformatie ook op de projectwebsite www.lentsepracht-nijmegen.nl. Neem bij vragen gerust contact op met de makelaar, we helpen u graag!


Hans Janssen makelaars 
St. Canisiussingel 19h | 6511 TE Nijmegen
T 024 324 42 44
nieuwbouw@hansjanssen.nl | www.hansjanssen.nl