Lentse Pracht in verkoop

De verkoop van nieuwbouwplan Lentse Pracht is van start! Hier wordt het dorps wonen in exclusieve herenhuizen en karakteristieke villa's omringd door groen en water, maar ook met alles wat de binnenstad van Nijmegen te bieden heeft op loopafstand! Het plan is gesitueerd aan de Oosterhoutsedijk in Nijmegen. 

In dit plan komen 17 woningen, onderverdeeld in 4 geschakelde villa's (De Keurvorst), 6 geschakelde villa's (De Keizer) en 7 riante herenhuizen (De Graaf). Op de projectwebsite www.lentsepracht-nijmegen.nl kunt u het woningaanbod bekijken. Hier treft u de prijzen en specificaties, de impressies en de plattegronden. Ook kunt u de digitale verkoopstukken downloaden. Oriënteert u zich liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie ligt voor u klaar bij de makelaar. 

Inschrijven tot 24 januari 2024
Vanaf heden kunt u via uw account op www.lentsepracht-nijmegen.nl officieel inschrijven. Heeft u tijdens de pre-sale uw voorkeuren reeds kenbaar gemaakt? Let op, u dient uw definitieve bouwnummerkeuze(s) nog te bevestigen. Heeft u nog geen account? U maakt deze eenvoudig aan op www.lentsepracht-nijmegen.nl.

De inschrijving loopt tot woensdag 24 januari 2024 12:00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd door de makelaar voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kan er een optie worden genomen op de betreffende woning.

Neem bij vragen gerust contact op met de makelaar, we helpen u graag!

Hans Janssen makelaars 
St. Canisiussingel 19h | 6511 TE Nijmegen
T 024 324 42 44
nieuwbouw@hansjanssen.nl | www.hansjanssen.nl